Kiilholmantie 595, 29630 Pomarkku / Puh. 040 829 9332 / info@kourakauppa.fi
KUN KOURALLA ON VÄLIÄ

Tuottavuutta ja laatua puun korjuuseen ja kuormaukseen


Biojack energiapuukourat ja kahmarit

Biojack energiapuukoura on vahva ja nopea, toiminnallisuuksiltaan monipuolinen energiapuukoura. Yhdellä kouralla onnistuu energiapuun karsinta, katkonta ja kuormaus. Lisäksi energiapuukourat on mahdollista varustaa keräävällä kouralla mikä lisää tuottavuutta merkittävästi. Biojack energiapuukouralla korjuun eri vaiheet nivoutuvat joustavasti toisiinsa ja hyvän käytettävyyden ansiosta se soveltuu ahtaisiinkin työskentely-ympäristöihin. Energiapuukoura on helppo asentaa koska lisäletkutusta tai -sähköistystä ei tarvita.

Biojack energiapuukoura soveltuu esimerkiksi ensiharvennuksiin, nuoren metsän kunnostus kohteisiin, puuston poistoon teiden varsilta ja peltojen reunoilta sekä yhdyskuntarakentamisen yhteydessä tehtävään puiden käsittelyyn.

Biojack valmistaa myös usean eri kokoluokan kahmareita ammattikäyttöön.

Tutustu tarkemmin Biojackiin ja valitse omalle alustakoneellesi sopiva koura. Kourakauppa.fi tarjoaa kaikille Biojack energiapuukourista kiinnostuneille koeajo mahdollisuuden toimipisteissään.

Oletko kiinnostunut kouristamme? Kysy lisää
  • Hyvillä kuormausominaisuuksilla ja erinomaisella katkaisumekanismilla varustettu energiapuukoura. Koura soveltuu hyvin esimerkiksi energiapuuhakkuuna toteutetulle ensiharvennuskohteelle. Suosittelen!
    – Ansiomäki Antti, Ansiomäen konepalvelu, Kuhmoinen
  • Biojack energiapuukoura sopii hyvin pellon reunojen ja tienvarsien energiapuukohteisiin. Kouran selkeä työnkierto ja monikäyttöisyys nopeuttavat työskentelyä ja lisäävät tuottavuutta.
    – Suokas Veikko, Suokkaan tila, Urjala